Met onze bundelvracht dragen ook wij ons steentje bij naar het verbeteren van onze wereld

Voor elk moment de juiste oplossingen te kunnen presenteren is waar wij binnen van Rossum tegels constant naar streven. Dit gaat verder dan alleen het inkopen en verkopen van keramische tegels. Het gaat ook om de manier van omgang met je klanten, leveranciers, fabrikanten en het hebben van respect voor materiële en immateriële zaken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij van Rossum tegels ingebed in de cultuur. Goed omgaan met de omgeving, het milieu en onze medewerkers. Dit zien wij als onze plicht, maar ook als fatsoenlijk gedrag. Daarnaast zien we het als een kans. Een kans om vooruit te lopen. Ingericht te zijn op zowel toekomstige veranderingen als op nieuwe wensen vanuit de maatschappij. Hoewel wij een groot deel van onze producten en diensten leveren en aanreiken op de Nederlandse markt doen wij zaken over door heel Europa.

Hoe werkt het ?

Kleinere zendingen kunnen doorgaans mee met onze uitstekende bundelvracht dienst. Onze kennis en ervaring met een transport van Italië/Spanje naar Nederland zorgt ervoor dat ook de kleinere zendingen zonder problemen worden geleverd.

U besteld 1 of meerdere dozen tegels (geen pallet),  Wij combineren alle bundelvrachten samen op 1 pallet en bij een volle pallet krijgt onze transporteur een seintje om de pallet te gaan laden.

Door deze denkwijze besparen we  brandstof en laten we de CO2-uitstoot van de trucks aanzienlijk verminderen. Met elke liter diesel die wij minder verbruiken, besparen we 2,6 kg CO2-uitstoot. Ondanks dat het verminderen van CO2-uitstoot niet direct zichtbaar is in uw portemonnee, helpt u mee de CO2-doelstellingen van de EU en Nederland te behalen en daarmee verdere klimaatverandering tegen te gaan.

Levertijd ?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo hebben de laad- en losplaats, goederen en het type transport hier invloed op. Een regulier transport (pallet) kan al met 5/7 dagen in Nederland zijn. Bundelvracht is een groepage transport zodra de totale vracht gebundeld is (pallet) is dit binnen 5/7 dagen in Nederland.

  • Zijn uw tegels de laatste van de bundelvracht levertijd ca.1/2 weken na opdracht.
  • Zijn uw tegels de eerste van de bundelvracht levertijd ca.6/8 weken na opdracht.

Mocht u toch spoed hebben met het bestellen van de tegels neem contact op met onze klantenservice, om te kijken wat wij voor u kunnen beteken om de tegels zo snel mogelijk op locatie te krijgen.

Van Rossum tegels kan niet de wereld veranderen, maar kan en zal wel haar bijdrage leveren aan het verbeteren van onze wereld op een aantal aspecten.

Let’s go green!

 

© 2012 - 2024 Van Rossum tegels Oss | sitemap | rss