GESCHIEDENIS

Van Rossum tegels is een familiebedrijf dat bijna 40 jaar actief is in de tegelbranche. Peter van Rossum is in 1984 in de Weegbree te Oss begonnen met het tegelzettersbedrijf. Één tegelproject werden er twee en zo is van Rossum tegels ontstaan. Na tientallen jaren in de tegelwereld zijn wij door de vraag naar tegels over geschakeld naar een tegelwinkel.

In onze sfeervolle winkel aan de vindt je een ruime collectie aan vloertegels, wandtegels, keramisch parket, mozaiek tegels, natuursteen tegels en terrastegels

FAMILIEBEDRIJF

Van Rossum tegels is een echt familiebedrijf, iedereen springt bij om er een succes van te maken. We doen echt alles zelf. De inkoop, de verkoop, orderverwerking en de levering. Davy en Melanie staan voor u klaar in de winkel. Peter en Wesley doen de uitvoering en onze eigen tegelzetters doen het tegelwerk. Je kunt ons herkennen aan de bussen bus waarmee wij door Nederland rijden.

MAATWERK

Wij hebben ruime ervaring met het verwerken van tegels. Of het nu gaat om een badkamer, toilet, keuken-woonkamervloer of een compleet project. Wij kunnen je wensen uitwerken en realiseren. Betaalbare kwaliteit en in veel gevallen voordeliger dan in de grote tegelzaken.

SERVICE VOOROP

Persoonlijk contact, correcte afspraken, vakkundigheid en verregaande service staan bij ons hoog in het vaandel!

we werken samen met topleveranciers en fabrikanten. Dat staat garant voor heerlijk wonen!

Van Rossum tegels zit aan de Willaerstraat 4 in Oss, ca.5 minuten buiten het stadscentrum. We zijn elke week van Maandag tot en met zaterdag geopend.
Kijk voor een impressie van het aanbod eens in onze collectie.

“Twijfel niet om een keer binnen te lopen, de koffie staat klaar!”

© 2012 - 2024 Van Rossum tegels Oss | sitemap | rss