Welkom in onze virtuele showroom!

Onze schitterende showroom is onlangs uitgebreid, Daarnaast bieden wij u nog een groot assortiment wand/vloertegels en alle tegelbenodigdheden zoals tegellijm en voegsel aan.  welke wij uit voorraad kunnen leveren. Deze zogenaamde ‘’pallet verkoop’’ biedt u het voordeel dat u de tegels direct mee kan nemen en dan ook direct aan de slag kunt. En kunnen wij deze tegels en hulpmaterialen  tegen zeer scherpe prijzen aan u aanbieden.

Bij ons kunnen particulieren, aannemers en architecten volop inspiratie op doen. Ook onze ruime collectie wandtegels zijn hier te bekijken. Ons verkoopteam staat klaar om u van advies en tips te voorzien. Wil je liever thuis rustig kijken of de tegel bij de rest van uw interieur past? Dat kan.

Je kunt bij ons één of meerdere proefmonstertegels mee naar huis nemen. 

Een tegel showroom van 1.000m2 op een toplocatie.

Wij helpen u graag bij het zoeken naar de mooiste combinatie tegels voor uw woning. Maak een afspraak bij een van onze vakkundige adviseurs en wij helpen u met al u vragen. Onze adviseurs zijn ervaren deskundigen die reeds lange jaren ervaring hebben in het adviseren en verwerken van tegels, sanitair en natuursteen. Het is ook mogelijk dat wij de complete vloer leggen inclusief vloerverwarming. Dit alles met natuurlijk 5 jaar garantie.

Onze showroom is geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

© 2012 - 2024 Van Rossum tegels Oss | sitemap | rss