Tegel toebehoren

Tegel toebehoren, alles voor de professionele tegelzetter en handige klussers! Naast een prachtig aanbod tegels van 1e keus topkwaliteit en A-merken voor de beste prijs, kunt u bij van Rossum meteen alle benodigde materialen en gereedschappen 'meenemen'. Wij bieden een breed assortiment bijproducten en hierbij staan wij uiteraard ook voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Het merendeel van deze artikelen hebben wij ook in onze showroom in Oss op voorraad, maar wilt u het 100% zeker weten, neem dan eerst even contact met ons op!

                     

Topkwaliteit A-Merk tegellijm.

Iedere tegelzetter zal het u vertellen, een mooi resultaat staat of valt met de juiste tegellijm. Om deze reden heeft van Rossum bewust gekozen voor het voeren van diverse A-merken. Met deze lijmen bent u verzekerd van topkwaliteit, wel zo verstandig! Ook bieden wij een mooi assortiment voorstrijkmiddel en voegmortel aan, allemaal verkrijgbaar tegen scherpe prijzen uiteraard! 

 

Tegel toebehoren van A tot Z.

Of u nu op zoek bent naar goede tegellijm, voorstrijkmiddel en voegmortel, of tegelgereedschappen zoals werkhandschoenen, sponzen, spanen, krabbers, waterpassen en troffels. Bij VanRossumtegels.nl vindt u een uitgebreid assortiment tegel toebehoren voor een scherpe prijs. Ook voor tegel levelling systemen en tegelwiggen en tegelkruisjes bent u bij ons aan het juiste adres. Alles dat u nodig heeft voor uw 'tegelklus'. Heeft u vragen? Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

© 2012 - 2022 Van Rossum tegels Oss | sitemap | rss