Mosa

Test ons en vraag hier vrijblijvend (prijs)informatie aan. Het verplicht u tot niets! De Koninklijke Mosa is een Nederlandse producent van keramische tegels. Een producent met een roemrijk verleden en een veelbelovende toekomst. Vanuit de fabrieken in Maastricht vinden jaarlijks 5 miljoen vierkante meters wand- en vloertegels hun bestemming in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. 

Koninklijke Mosa heeft een omvangrijk assortiment tegels in vele maten, kleuren en dessins. Voor binnen en buiten. Tegels van Mosa zijn eerste keus als er hoge eisen worden gesteld aan uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid. 

Koninklijke Mosa is vooral gesprekspartner van architect en interieurarchitect. Bij de ontwikkeling van nieuwe tegels en bij de uitvoering van bouwprojecten is dan ook steeds constructief overleg met representanten van deze beroepsgroepen. 

Mosa Maastricht levert zowel wand- al vloertegels tegen een scherpe prijs. Bekende series zijn o.a.: Terra Maastricht, Ledo, Global Collection en Holland. U vindt ze uiteraard in ons assortiment. 

Een Mosa tegelvloer geeft een natuurlijke warme en onderhoudsvriendelijke aanvulling aan uw interieur. U kunt vloertegels op vele manieren verwerken. U kunt verschillende formaten combineren of tegels in een bepaald patroon leggen. Wij hebben een uitgebreid assortiment vloertegels en kunnen op korte termijn voorzien in uw wensen.

Een veilige thuishaven met een ziel en een eigen identiteit. Wonen met persoonlijkheid en in stijl. Een goed gevoel is het uiteindelijke resultaat. Zoals wonen bedoeld is: met heel het hart. Mosa weet dat als geen ander. Kleuren, afmetingen en stijlen. Allemaal ingrediënten die elke ruimte en elke kamer uniek maken. 


Test ons en vraag hier vrijblijvend (prijs)informatie aan. Het verplicht u tot niets!

© 2012 - 2022 Van Rossum tegels Oss | sitemap | rss