Tegels

Test ons en vraag hier vrijblijvend (prijs)informatie aan. Het verplicht u tot niets! Wij verkopen tegels in alle soorten door geheel Nederland vanuit onze vestiging in Oss, gemeente Oss. Veel van onze wandtegels en vloertegels zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Van Rossum tegels levert alleen materiaal van de hoogste kwaliteit! Doordat wij onze tegels direct importeren uit vele landen in de wereld kunnen wij deze tegen een zeer scherpe prijs aan onze klanten aanbieden. 

De juiste vloertegel
Er zijn vloertegels in verschillende soorten met verschillende eigenschappen. Het is belangrijk om die vloertegel te kiezen, die bij de ruimte en de toepassing hoort. 

Tegels voor keukens en badkamertegels
Tegels worden natuurlijk vooral in natte ruimten toegepast. In badkamers, toiletten, keukens. Met tegels bepaalt u ook nog eens de sfeer: romantisch of juist heel strak modern en alles daartussenin. 

Tegels voor vloeren
Vloertegels geven de woonkamer, keuken of slaapkamer een onverwacht ander aanzien. Want vloertegels zijn beeldbepalend. Ze vormen de sfeerbasis voor elke ruimte. De keiharde en hoogwaardige vloertegels staan bovendien garant voor een jarenlang probleemloos gebruik.


Test ons en vraag hier vrijblijvend (prijs)informatie aan. Het verplicht u tot niets!

© 2012 - 2022 Van Rossum tegels Oss | sitemap | rss